Bude to rok, co se do našeho týmu přidala opravdová sportovkyně. Ve sportu je známé heslo „není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“, ale koho nepotěší první příčky, zlaté medaile a stupínky vítězů? Natálie se jednoduše zakousne a nepustí, maká. A pak slízne smetanu. Stejně jako ve sportu ji i u nás žene vpřed vidina vítězství. Jenže nejen to. Natálie do své práce vkládá pochopení, lidskost, a hlavně selský rozum. Přečtěte si pár řádků o kolegyni, u které jsme, po jejím nástupu k nám, měli dojem, že u nás pracuje několik let.

V čem Naty vyniká

V rychlosti, hbitosti, obratnosti a širokém záběru. Naty je schopna pojmout a pochopit jakékoliv zadání od klienta, dokáže se orientovat v problematice pozic stejně rychle jako v herních situacích na hřišti. Výzva. To je slovo, které by mohlo být jejím druhým jménem. Ve chvíli, kdy před ní postavíte jakýkoliv úkol, stane se z Natálie bojovník, který se jen tak nevzdává.

Co o Natálii víme

Jak je zmíněno výše, Natálie je sportovec. V jakém sportu se realizuje? Už v dětství si vybrala házenou a u té vydržela až do teď. No a jak ji známe, bude házenkářkou i v důchodu. Měli jsme tu čest vidět ji v akci a co nás nepřestává udivovat, je její způsob střílení gólů. Téměř vždy skóruje s ladným výskokem a úderem takovým, že je kupodivu, že míč neprotrhne bránu.
Naty je také vášnivou zachránkyní toulavých psů. Nevím, zda je to štěstí nebo spíš smůla, ale často nachází na ulici opuštěné psy. Za posledních 5 let jich našla asi 7. Naposledy odchytla pitbula na Masarykově nádraží. Jako vodítko tehdy použila popruh od kabelky a čekala na příjezd policie. Na seznamu nalezenců má také labradora (dospělého i štěně), vlčáka, jezevčíka a voříška. Další doménou Natálky je její přístup k planetě a životnímu prostředí. Nikdo si u nás ve firmě nedovolí vyhodit plast jinam než do předem určeného koše na plasty. Víme totiž, že Natálka má oči všude a jinak by nám to nedarovala. Je to naše eko – bio expertka.

Co o Naty říkají kolegové

Martin: „Naty? Dynamika. Dynamika. Dynamika. A poté vší dynamičnosti také její ochota poradit. Když potřebujete pomocnou ruku, tak Natálie vám ji vždy a ráda podá.

Denisa: „Natálie je moje srdcovka. Do interních tymů jsem nabírala již desítky lidí a Naty je jeden z těch, na které jsem obzvláště pyšná. Je to člověk, se kterým můžu brainstormovat nad každým tématem a vždycky něco moudrého vyplodíme. 😊“

Co by se chtěla Natálie naučit

Naty by se ráda naučila rusky. Asi kvůli vzhledu se jí hodně lidí ptá, jestli náhodou nemá příbuzné na východě, tak by jim pak mohla dát pádný důvod si to myslet 😊 A co dalšího by ráda uměla? Hrát na klavír, nevztekat se tolik kvůli hloupostem, natrénovat trpělivost a „točku“ v házené.

 Natálie při střelbě

Co jsme o Naty nevěděli ani my

Nejdřív nevěděla, co na sebe prozradí. Prý už jsme ji viděli bez make-upu, i to, když dala protihráčce pěstí. Nakonec si ale na něco vzpomněla. Má panickou hrůzu z medvědů. A vzápětí další tajemství – Natálii se často stává, že nechává všude rozsvíceno, zapomíná zavírat šuplíky a skříňky. Taky ztrácí klíče, mobily, rukavice, deštníky, čepice a jednou dokonce zapomněla kabát v autobuse. Bylo to prý na podzim, takže venku pak krapet mrzla.

Jako poslední věc, kterou jsme o Naty nevěděli, uvedla, že nesnáší, když nemá něco hned. Hahaha. Tak toho jsme si už opravdu všimli, Naty – malý nerváčku.

Natálie profesní profil si můžete prohlédnout zde.